Velkommen til Trolden Bryghus & Destilleri

– SOMMERÅBENT TORSDAGE!
NYT! NYT! Trolden Bryghus holder sommeråbent for alle interesserede. Alle torsdage i juli og de to første torsdage i august har bryghuset åbent fra kl. 12-16. Kig forbi til en lille rundtur og en smagsprøve. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Vi bor i Olaf Ryes Gade 7m i Kolding (husk begrænset parkering udenfor!)

 

Trolden er et dansk mikrobryggeri hvor tingene stadig foregår på gammeldags maner, lige midt i Kolding by. Hos os tager vi håndværket alvorligt; Vi sætter en ære i at producere det bedst mulige øl, på øllets betingelser. Trolden laver ufiltrerede specialøl eftergæret på flaske, Single Malt Whisky, Den Klodsede Bjørn Vodka, Rom, og Copperpot Gin.

En vigtig del af bryghusets filosofi har altid været stor alsidighed i produktionen: Vi skal lave masser af spændende bryg, der pirrer sanserne og får smilet frem. Udvalget af øl fra Trolden Bryghus varierer henover året, men vi har dog vore faste klassikere som (når efterspørgslen tillader det) altid er på hylderne rundt hos vores forhandlere.

Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Vi er garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet, der sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse. Vi bestræber vi os på at bruge dansk bygmalt til vores whisky, for at garantere den ægte Nordiske smag.

For de nysgerrige sjæle og kendere kan vi også arrangere rundvisning og ølsmagning i bryghuset. Vi tilbyder en oplevelsesrig rundtur, eller måske et all-inclusive arrangement for firmaer og private, i bryghusets hyggelige rammer.

Kald det nostalgi og gammeldags romantik, men når vi smøger ærmerne op for at starte et nyt bryg, så er det altid med samme formål: Håndlavet smager bare bedre.

Følg os på Facebook!