Copperpot Gin

 

Den største smag kommer fra det mindste destilleri. Trolden Destilleris perfekt afstemte gin er ligeledes lavet på vores fine kobberkedler – deraf navnet.

Med brug af såkaldt ‘infusion box’ (en trådkurv inde i selve kobberkedlen) opfanges de fineste nuancer af duft og smag. Det gør Copperpot Gin til noget helt særligt. Se de mange spændende Trolden-gin i vores webshop eller hos din forhandler.

Stærkt begrænsede mængder!

Se vores gin
The Stoker´s Rum
The Stoker ´ s Rum

 

The Stoker’s Rum er ægte, dansk rom med en farve som gyldent, caribisk solskin. Håndlavet, small-batch klassiker med en helt uforlignelig dybde og vaniljesødme. Troldens rom er destilleret på rørsukker og melasse og lagret i Danmark.

Stærkt begrænsede mængder!

Shop online
Rækken af Troldens whisky får success

 

NIMBUS er navnet på Trolden Destilleris single malt whisky. Den første, historiske udgivelse blev frigivet 27. november 2014. Kun 80 flasker produceret. Alt er udsolgt.

Anden release er lidt atypisk en ‘Bourbon’-type kaldet “Old No. 2”. Kun 171 flasker af denne Kolding Straight Whiskey er tappet. Whiskeyen er lavet på 55% majs, 25% rug, samt byg og hvede. Alt er udsolgt. Tredje release, Nimbus #3, er udsolgt. Den fik hele 94 point i Jim Murray’s Whisky Bible 2018 og en “Liquid Gold Award”. Nimbus #4 er ligeledes udsolgt. Jim Murray gav denne 89 point i sin Whisky Bible 2019. Nimbus #5 er udsolgt de fleste steder. Jim Murray gav denne superflotte 93 point i sin Whisky Bible 2019. Nimbus #6 er i butikkerne nu. Hold øje med vores Facebook for de nyeste opdateringer!

Find din favorit
Din egen whisky/rom

 

Den ultimative whisky- eller romoplevelse venter dig med din helt egen fad. 

Vi destillerer 8 liter til at tage med hjem som “kit”, eller 64 liter i anparter af ottendedele. Råspritten er ved fuld fadstyrke på 63% alc. Du får dit eget navn på fadet, og inkluderet i prisen er “besøgsrettigheder” hver 6. måned, hvor du kan følge og smage udviklingen af din rom (gælder 64 liters).

Efter 4 år, når råspritten har ligget længe nok til at blive kaldt rigtig whisky, tapper vi dine flasker ved 50% alc. vol. 

1/8 af 64 liter:
2995,- kr*

8 liter kit(whisky eller rom), inkl. alle afgifter og fadet til evigt eje, plus alkometer til måling af råspritten:
4995,-kr

30 liter:
10.995,-kr*

64 liter:
21.995,-kr*

*Fadene henlægger på destilleriet uden afgift. Tillæg for peated malt 25,-kr pr. liter råsprit. Alle priser er inkl. moms.

Hør mere
Om Destilleriet

 

Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. 

Siden 2011 har Trolden Destilleri været garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet. Vi benytter håndbankede pot-stills, der med en volumen på bare 350 liter sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse.

700 liter såkaldt “Wash” bliver til rundt regnet 60 liter råsprit ved 63% alc., som derefter lagrer i flere år på træfade af amerikansk eg. Fadene kommer som oftest fra USA i kvaliteten First-Fill Bourbon, eller fra Spanien i ex-sherry, der frembringer den ypperligste kvalitetswhisky. Vi har fade på 8, 30, 64 og 200 liter afhængig af det ønskede slutresultat. En del af fadene er ombygget efter Troldens specifikationer på Speyside Cooperage i Skotland.

På Trolden Destilleri bestræber vi os på at bruge dansk bygmalt til vores whisky. Loven kræver en lagringstid på minimum 3 år på egetræsfade, før det kan kaldes whisky.