Contact

– Contact Trolden Brewery and Distillery
Trolden Bryghus ApS
Olaf Ryes Gade 7m
6000 Kolding
Denmark

Main number.: Tlf. +45 28 45 07 55

 

The friendly voice at the other end speaks some form of English or German. Our phonelines are open on weekdays from 8 AM – 4 PM, and you’re very welcome to call us with any questions and inquiries.

You may also send an email to info@trolden.com

Please note: Trolden Brewery is very much a micro-operation run by a small group of tenacious souls and a handful of helpers. Please be patient, therefore, with your inquiry.

 

Contact us now:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 weeks ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Den 1. april flytter vi ind i et større bryghus og destilleri, så hvis du altid har ønsket dig en rundvisning i de gamle lokaler og bryggeri, så skynd dig inden de sidste pladser er væk! Vi har åbent på udvalgte lørdage, hvor I kan komme forbi og deltage i den spændende rundvisning. Ring til os på tlf. 28 45 07 55 eller besøg vores hjemmeside, og se hvilke datoer, der stadig er frie: https://www.trolden.com/besoeg-os/

2 weeks ago

Vidste du, at Troldens øl faktisk er vegansk? Nogle af stofferne, der almindeligvist bruges af store bryggerier til at filtrere øl, kan indeholde gelatine eller husblas, men eftersom vi ikke filtrerer vores øl, indeholder de netop ingen animalske produkter, og de er derfor 100% veganske!

2 weeks ago

Hemmeligheden til den gode Trolden øl ligger i malten. På nedenstående billede har vi tre forskellige malttyper, ristet i forskellig grader.
Den første til venstre er en hvedemalt, der blandt andet kendetegnes ved dets fine smagsnuancer.
Nummer to i rækken er en bygmalt, ristet til graden “pale ale”, som selvfølgelig bruges i vores egne pale ales.
Den sidste i rækken er en “roasted barley” (også en bygmalt), som vi bruger til vores stout, og det er denne ristede malt, der giver ... See more

3 weeks ago

Troldens øl har en fantastisk lang holdbarhed, fordi vi udnytter “champagnemetoden”, også kendt som den “traditionelle metode”. Det er en proces, hvor øllen konstant fermenteres, efter man tilsætter en smule sukker til gærpartiklerne i flasken. Når kapslen bliver sat på, og de berusende dråber er forseglet, vedbliver fermenteringsprocessen, og øllen fortsætter med at udvikle sin fantastiske smag. Prøv bare en 5 år gammel Trolden juleøl og oplev smagen af en ægte Trolden ... See more

3 weeks ago
Vin For Dig

🥓🍻☘ ØL SMAGNING & STEGT FLÆSK 🥓🍻☘
D. 28 februar kl. 18.30 på Markedsrestaurationen!

Markedsrestaurationen Brørup og Vin For Dig indbyder til storstilet øl smagning med stegt flæsk ad libitum!

Arne laver en forrygende menu og dertil en herlig ølsmagning!

Kom med til en sjov og underholdende aften for alle! 🍻

Pris pr. person: 398,-

Billetter bestilles via tlf. 71 99 28 23 eller på: ... See more

3 weeks ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Når malten kværnes, låser det op for stivelsen i kornet, så det bedre kan bruges til fermentering, hvorved sukkeret bliver til alkohol. Men sker det for tidligt, mister malten sin friskhed. Derfor kværner vi først vores malt, lige inden vi brygger et nyt parti, så vores øl altid er fulde med de rigeste smagsstoffer.
80-90% af vores malt kommer endda lokalt her fra Danmark, og kun de helt specielle malttyper til vores øl, der ikke kan fås herhjemme, importerer vi fra Belgien/Tyskland, ... See more

4 weeks ago

Vidste du, at gin kommer fra Holland? Her troede man, at enebærene, som gin er destilleret på, havde helbredende virkninger. Det fik hollænderne til at bruge bærene i deres mad- og drikkevarer som værn imod sygdom, og derved skabte de spiritussen genever, som englænderne senere tog til sig og kaldte gin. Nogle mener, at begrebet “dutch courage (at drikke sig mod til)” blev navngivet af engelske soldater, efter de så, hvor modige de hollandske soldater blev af deres gin.

1 month ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Når vi siger, at Troldens håndværk udføres på gammeldags manér, hvor det hele er håndlavet, så mener vi altså, det hele er håndlavet!
På billedet herunder ses, hvordan vi manuelt sætter mærkater på vores ølflasker. Her er intet automatiseret, og vi tjekker nøje efter, om det hele sidder rigtigt, så vores øl ikke kun smager godt, men også ser godt ud.

1 month ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Ved destilleringen af vores gin benytter vi "steam infusion" metoden for at værne om ginens blide og naturlige smag.
Det gør vi ved, at placere ingredienserne i en kurv i kobberkedlen under destilleringen, hvor dampen udtrækker den rige og naturlige smag fra råvarerne, som vi selvfølgelig selv håndskærer for friskhedens skyld.
Dette batch indeholder bl.a. enebær, lime, lakridsrod og citronskal. Lakridsroden er blandt andet med til at skabe den krydrede og søde eftersmag, og ... See more

1 month ago

I dag har Troldens whisky-kyndige personale sammen med destillatøren udført smagstests af vores næste whisky release.
Whiskyen bliver en Limited Special Edition fremstillet på peated malt, som vi vil præsentere på whiskymessen. Selve whiskyen har ligget på ex-bourbonfade og er senere blevet færdiglagret på spanske rødvinsfade, som gør den til en rigtig Troldens smagsbombe!
Vores Special Edition whisky vil være klar til whiskymessen i Kolding d. 7. marts. Ses vi?

« 2 of 3 »