Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Trolden Bryghus. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Trolden Bryghus.

Alle priser er incl. moms og angivet i DKK samt er pant på øl inkluderet i prisen.

 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Trolden Bryghus. Ønsker køber yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne blot af vejledende art.

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Trolden Bryghus anses for sket, når køber har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post /GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Trolden Bryghus.

Da vi er en lille virksomhed, kan der forekomme længere leveringstid i travle perioder.

Dette betyder at varerne sendes indenfor 5-6 hverdage efter modtaget ordre. Oplyste leveringstidspunkt er dog kun vejledende og kan således fraviges.

Afhentning kan kun ske efter aftale.

Afhentningen sker fra:
Trolden Bryghus
Nordager 15
6000 Kolding

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra levering er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet efter levering, bevarer køber dog sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.

Husk at gemme originalemballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Trolden Bryghus Webshop, skal påberåbes inden 4 uger efter, at køber har opdaget fejlen eller manglen. Det er købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom køber opdager en fejl, skal køber rette henvendelse til Trolden Bryghus Webshop. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 24 måneder. Se varens emballage for holdbarhed. Køber kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Trolden Bryghus Webshop.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Købelovens mangels regler kan finde anvendelse.

 

Fortrydelsesret

Trolden Bryghus Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag varen leveres. Fortryder du købet, skal Trolden Bryghus Webshop underrettes herom senest 14 dage efter levering af varen. Køber har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Køber kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på Trolden Bryghus angivne adresse.

 

Udøvelse af fortrydelsesretten

For at udøve fortrydelsesretten skal køber meddele Trolden Bryghus sin beslutning om at fortryde ordren i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). Køber kan benytte den nedenstående STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR, men det er ikke obligatorisk. Køber har også mulighed for at udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse på Trolden Bryghus hjemmeside (https://www.trolden.com/). Hvis køber anvender denne mulighed, kvitterer Trolden Bryghus omgående på et varigt medium (f.eks. pr. e-mail) for modtagelse af en sådan meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis køber sender sin meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Følger af fortrydelse

Hvis køber udøver sin fortrydelsesret inden udløbet af fristen herfor, refunderer Trolden Bryghus alle betalinger modtaget fra køber, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af købers eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som Trolden Bryghus tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Trolden Bryghus har modtaget meddelelse om købers beslutning om at fortryde ordren. Trolden Bryghus gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som køber benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre køber udtrykkeligt har indvilget i anden betalingsform. Under alle omstændigheder pålægges køber ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Trolden Bryghus kan og vil dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil Trolden Bryghus har modtaget varen retur, eller køber har fremlagt dokumentation for at have returneret varen, alt efter hvad der er tidligst.

Køber returnerer varerne eller afleverer dem til den Trolden Bryghus-lager, der fremgår af ordrebekræftelsen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor køber har informeret Trolden Bryghus om udøvelsen af fortrydelsesretten. Fristen er overholdt, hvis køber har afsendt varerne inden udløbet af de 14 dage.

Køber skal selv betale omkostningerne til at returnere varen. For varer der kan sendes retur med Post Danmark (op til 20kg) vil omkostningerne normalt følge Post Danmarks til enhver tid gældende priser. For varer der returneres med fragtmand/lastbil, er returomkostningerne mindst kr. 500,- og normalt ca. kr. 500,- til 1.500,- afhængig af, hvor varen skal afhentes i Danmark, varens vægt, omfang, mængde og karakter. De faktiske omkostninger til returfragt kan variere fra dette.

Der gælder ingen fortrydelsesret for tjenesteydelser og for varer, der er fremstillet efter købers specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis der ønskes at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@trolden.com.

 

Pris og betaling

I Trolden Bryghus Webshop har køber mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort, samt MobilePay. Alle priser i Trolden Bryghus Webshop – på web-adressen www.trolden.com er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark “Carry On”(Fly) gældende rater.

Leveringspriser til lande uden for Danmark, se beregn fragt i indkøbskurven.

 

Tvister

Enhver tvist mellem vort firma og kunden skal afgøres efter dansk ret med Kolding Byret/Vestre Landsret som værneting, hvad enten sagen anlægges af kunden eller af vort firma.

Retningslinjer for fortrydelse:

Ønsker du at benytte fortrydelsesretten bedes du udfylde vores fortrydelsesformular, se link herunder.

Hent fortrydelsesformular her.

Formularen kan afleveres på virksomhedens adresse, eller sendes per post, eller vedhæftes email til info@trolden.com. Husk underskrift på formularen.