Den ultimative whisky- eller
romoplevelse venter dig
med dit helt eget fad.

Din egen whisky eller rom

Distilleringsprocessen

Hos Trolden Destilleri kan du få din helt egen whisky eller rom.
Kvaliteten er præcis den samme som dén, whiskyeksperten Jim Murray har belønnet af flere omgange, og som også er fundamentet i vores NIMBUS serie. Du skal blot afgøre, hvilken størrelse fad, du ønsker, at din personlige whisky (eller rom) skal ligge og modne på.
Som en bonus må du skrive dit navn på fadet, og du inviteres til halvårlige smagninger af fadet, så du kan følge udviklingen fra råsprit til færdig whisky/rom. Vi har bl.a. ex-Bourbon og ex-sherry fade til formålet. Læs mere om fadene herunder:

Priser

1/8 af 64 liters fad

Uden afgift. Fadet ligger i Troldens warehouse.
DKK 3.495*

8 liter to-go

inkl. alle afgifter og fadet til evigt eje, plus alkometer til måling af råspritten.

DKK 5.495

30 liters fad

Uden afgift. Fadet ligger i Troldens warehouse.
DKK 12.995*

64 liters fad

Uden afgift. Fadet ligger i Troldens warehouse.
DKK 24.995*

*OBS: Fadene henlægger på destilleriet UDEN afgift, da noget af råspritten fordamper i løbet af årene. Denne afgift er typisk 50,- kr. pr. 50 cl. flaske, afhængigt af alkoholprocenten ved aftapning. Alle priser er inkl. moms. Fadet tilhører Trolden.

Destilleriet

Trolden Destilleri producerer NIMBUS single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Siden 2011 har Trolden Destilleri været garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet. Vi benytter håndbankede pot-stills, der med en volumen på bare 500 liter sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse.

700 liter såkaldt “wash” bliver til rundt regnet 60 liter råsprit ved 63% alc., som derefter lagrer i flere år på træfade af amerikansk eller europæisk eg. Fadene kommer som oftest fra USA i kvaliteten First-Fill Bourbon, eller fra Spanien som ex-sherry, der frembringer den ypperligste kvalitetswhisky. Vi har fade på 8, 30, 64 og 200 liter afhængig af det ønskede slutresultat. Fadene er som oftest ombyggede efter Troldens specifikationer på Speyside Cooperage i Skotland, eller fabrikeret direkte hos Toneleria Rodriguez i det sydlige Spanien. På Trolden Destilleri bestræber vi os på at bruge dansk bygmalt til vores whisky. Loven kræver en lagringstid på minimum 3 år på egetræsfade, før det kan kaldes whisky.

Åbningstider

Vi har åben i baren og shoppen
fredag kl 14-17
Du er velkommen til at kigge forbi.

Øvrige åbningstider

Mandag: Efter aftale eller brug dørklokken
Tirsdag: Efter aftale eller brug dørklokken
Onsdag: Efter aftale eller brug dørklokken
Torsdag: Efter aftale eller brug dørklokken
Fredag: 14-17
(Åbent i shoppen samt for servering i ølstuen og på terrassen.)
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Scroll to Top