Kontakt

– Kontakt Trolden Bryghus og Destilleri
Trolden Bryghus ApS
Nordager 15
6000 Kolding

Hovednummer / Booking (Lone): Tlf.: 28 45 07 55
Salg (Kim): Tlf.: 28 45 07 54
Michael: Tlf.: 28 11 11 54

Bryghusets telefon er normalt åben på hverdage mellem 8-16, hvor du er velkommen til at ringe og få svar på dine spørgsmål.

Du kan også sende en email på info@trolden.com eller bruge formularen herunder.

Bemærk venligst: Trolden Bryghus drives i det daglige af en lille håndfuld entusiastiske mennesker. Hav derfor venligst lidt tålmodighed, når du ringer eller skriver. Vi besvarer altid emails og beskeder lagt på telefonsvareren.

Bryghuset på Nordager 15 er kun åbent efter aftale. Vi har intet salg til private (med undtagelse af særlige tilbud til lukkede arrangementer). Vi anbefaler i stedet vore forhandlere.

Kontakt os nu:

Fødevarestyrelsens SMILEY finder du på linket her:

3 days ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Vi har et køle- fryseskab og et sort vinkøleskab til overs efter flytningen. Kom med et anstændigt bud. Begge virker ok men har lidt brugsspor 😊 Auktionen kører til og med onsdag før påske.

4 days ago
Trolden Bryghus – Mikrobryggeri og destilleri

WAUW! Vil det sige, at..?

Yes sir, kig forbi Troldens nye lokaler nu på fredag kl. 12-16 og lørdag kl. 12-15, hvor vi åbner porten for stalddørssalg, og køb for minimum 299,- kr., så giver vi et gavekort til GRATIS RUNDVISNING med prøvesmagning til en værdi af 130,- kr. Gavekortet kan benyttes til en af vores faste smagninger, når Danmark igen åbner op.

Vi bor på Nordager 15. Sidste rundkørsel før Alminde, og ned til højre ved Lemvigh-Müller.

På gensyn og TAK fra: Lone, ... See more

Trolden er et dansk mikrobryggeri hvor tingene stadig foregår på gammeldags maner, lige midt i Kolding by. Hos os tager vi håndværket alvorligt; Vi sætter en ære i at producere det bedst mulige øl, på øllets betingelser. Trolden laver ufiltrerede specialøl eftergæret på flaske, Single Ma...

1 week ago

Kaptajnen siger tak efter 15 år i Olaf Ryes Gade. Nu er skiltet pillet ned, og det gode skib 'Trolden' er endegyldigt på vej i de nye omgivelser på Nordager 15. Vi ses på den anden side af COVID 🙂

1 week ago

Lille ovn til fattig studerende kan afhentes ganske gratis i Olaf Ryes Gade inden torsdag 😊 ring venligst 28450755 for at reservere den inden!

2 weeks ago

GRATIS FRAGT på Troldens webshop! Den nye NIMBUS Spanish Red Wine Finish er også kommet på shoppen med flot billede. Bak op om (lokale) danske virksomheder via online handel. Garanteret baktusse-fri betjening 🙂

https://www.trolden.com/shop/spiritus/whisky/nimbus-limited-edition-peated-spanish-redwine-finish/

2 weeks ago

Oprydningen fortsætter og en stor paella-brænder mere er blevet til overs! Nu med fod i billedet, så man kan fornemme størrelsen 😊 70 cm Ø. Kører på alm. campinggas. Giv et bud.

2 weeks ago

På varetur til Min Købmand i Troldhede og selve arnestedet for Troldens navn. Dette smukke og yderst velkomponerede billede kan passende nydes med Ozzy Osbournes Mama, I’m coming home. (Man kan også lade være 😊)

3 weeks ago

Vi har små 5-600 af disse patentpropper i porcelæn liggende. Kender vi nogen der kan bruge dem? I så fald er de meget billigt til salg 😊

3 weeks ago

De troede det var et boligprogram, men så sker DETTE...!

3 weeks ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Flyttedag for alle de store whiskytønder. De får nyt hjem i Warehouse No. 1 fra nu af. Næsten vemodigt øjeblik 😊

« 1 of 5 »