Kontakt

– Kontakt Trolden Bryghus og Destilleri
Trolden Bryghus ApS
Olaf Ryes Gade 7m
6000 Kolding

Hovednummer / Booking (Lone): Tlf.: 28 45 07 55
Salg (Kim): Tlf.: 28 45 07 54
Michael: Tlf.: 28 11 11 54

Bryghusets telefon er normalt åben på hverdage mellem 8-16, hvor du er velkommen til at ringe og få svar på dine spørgsmål.

Du kan også sende en email på info@trolden.com eller bruge formularen herunder.

Bemærk venligst: Trolden Bryghus drives i det daglige af en lille håndfuld entusiastiske mennesker. Hav derfor venligst lidt tålmodighed, når du ringer eller skriver. Vi besvarer altid emails og beskeder lagt på telefonsvareren.

Bryghuset i Olaf Ryes Gade er kun åbent efter aftale. Vi har intet salg til private (med undtagelse af særlige tilbud til lukkede arrangementer). Vi anbefaler i stedet vore forhandlere.

Kontakt os nu:

Fødevarestyrelsens SMILEY finder du på linket her:

3 days ago

Vidste du, at gin kommer fra Holland? Her troede man, at enebærene, som gin er destilleret på, havde helbredende virkninger. Det fik hollænderne til at bruge bærene i deres mad- og drikkevarer som værn imod sygdom, og derved skabte de spiritussen genever, som englænderne senere tog til sig og kaldte gin. Nogle mener, at begrebet “dutch courage (at drikke sig mod til)” blev navngivet af engelske soldater, efter de så, hvor modige de hollandske soldater blev af deres gin.

4 days ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Når vi siger, at Troldens håndværk udføres på gammeldags manér, hvor det hele er håndlavet, så mener vi altså, det hele er håndlavet!
På billedet herunder ses, hvordan vi manuelt sætter mærkater på vores ølflasker. Her er intet automatiseret, og vi tjekker nøje efter, om det hele sidder rigtigt, så vores øl ikke kun smager godt, men også ser godt ud.

6 days ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Ved destilleringen af vores gin benytter vi "steam infusion" metoden for at værne om ginens blide og naturlige smag.
Det gør vi ved, at placere ingredienserne i en kurv i kobberkedlen under destilleringen, hvor dampen udtrækker den rige og naturlige smag fra råvarerne, som vi selvfølgelig selv håndskærer for friskhedens skyld.
Dette batch indeholder bl.a. enebær, lime, lakridsrod og citronskal. Lakridsroden er blandt andet med til at skabe den krydrede og søde eftersmag, og ... See more

1 week ago

I dag har Troldens whisky-kyndige personale sammen med destillatøren udført smagstests af vores næste whisky release.
Whiskyen bliver en Limited Special Edition fremstillet på peated malt, som vi vil præsentere på whiskymessen. Selve whiskyen har ligget på ex-bourbonfade og er senere blevet færdiglagret på spanske rødvinsfade, som gør den til en rigtig Troldens smagsbombe!
Vores Special Edition whisky vil være klar til whiskymessen i Kolding d. 7. marts. Ses vi?

1 week ago

Dannebrog er altid smukt. Selv på en grå januardag 😊 I baggrunden er der flere smukke oplevelser på vej 😊

1 week ago

”Supersnak” med Marvel Morten & Kim Helt gæster Trolden Bryghus lørdag d. 18/1-2020
kl. 18.00

De to passionerede tegneserienørder Marvel Morten & Kim Helt gæster Trolden Bryghus på Olaf Ryes Gade i Kolding, hvor de vil give et (super) underholdende foredrag om superhelte og populærkultur.
De to tidligere tegneserieredaktører udgør tilsammen den dynamiske duo ”supersnak” som står bag podcast succesen af samme navn.
Supersnak er et populært podcast om superhelte i film, tv, ... See more

1 week ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Tak for godt fremmøde ved vores rejsegilde! Vi fik fejret Troldens nye bryghus med både pølser og Trolden øl!