Kontakt

– Kontakt Trolden Bryghus og Destilleri
Trolden Bryghus ApS
Olaf Ryes Gade 7m
6000 Kolding

Hovednummer / Booking (Lone): Tlf.: 28 45 07 55
Salg (Kim): Tlf.: 28 45 07 54
Michael: Tlf.: 28 11 11 54

Bryghusets telefon er normalt åben på hverdage mellem 8-16, hvor du er velkommen til at ringe og få svar på dine spørgsmål.

Du kan også sende en email på info@trolden.com eller bruge formularen herunder.

Bemærk venligst: Trolden Bryghus drives i det daglige af en lille håndfuld entusiastiske mennesker. Hav derfor venligst lidt tålmodighed, når du ringer eller skriver. Vi besvarer altid emails og beskeder lagt på telefonsvareren.

Bryghuset i Olaf Ryes Gade er kun åbent efter aftale. Vi har intet salg til private (med undtagelse af særlige tilbud til lukkede arrangementer). Vi anbefaler i stedet vore forhandlere.

Kontakt os nu:

Fødevarestyrelsens SMILEY finder du på linket her:

2 days ago

Mød Trolden Destilleri på Whiskymessen.dk 😊 Vi har noget særligt med til jer 🤗😋

3 days ago

Vi har indtil videre ikke haft mulighed for at sælge til privatkunder, men det ændrer sig, når vi flytter ind i det nye bryggeri!
Hvis du alligevel bare ikke kan vente til den 1. april og trænger til en rigtig god Trolden øl, så foreslår vi, at du besøger vores hjemmeside via nedestående link. Her finder du en liste over vores forhandlere, så du nemt og hurtigt kan finde den, der ligger nærmest dig:
https://www.trolden.com/forhandlere/

4 days ago

Superfede whiskytønder 4 eller 8 liter sælges som dekoration. Fadene er udtjente eller utætte, men kan stadig bruges som sjov pynt - og så dufter de jo fantastisk! 100 kr for de små, og 200 kr for de store pr stk. Ring til Lone på 28450755 hverdage 8-16 😊

4 days ago

Bio-ovne sælges billigt! Vi har to styk, der aldrig har været brugt. Inklusive 12 flasker ethanol dertil. BYD !

5 days ago

Rom blev første gang destilleret på de caribiske øer, da man fandt ud af, at man kunne bruge sukkermelassen fra sukkerproduktionen. Herefter blev rom ekstremt populært, især i de australske kolonier. På grund af koloniernes mangfoldighed havde de svært ved at blive enige om værdien af hinandens mønter, så de begyndte at bruge rom som betaling. Problemet med den løsning var bare, at arbejderne helt bogstaveligt drak deres penge op.

1 week ago

Når alkohol ligger på træfade, fordampes 2-5% af væsken hvert år. Fænomenet blev opdaget af franskmændene, som kaldte det “La part des anges”, altså “Englenes andel”, eftersom det fortolkes som et lille offer til englene. Fordampningen sker, fordi tønden er lavet af træ, og når temperaturen stiger og falder, giver træet sig, så noget af dampen fra alkoholen slipper ud. Det betyder, at når alkoholen kommer på en glasflaske, bliver dampen holdt inde, og englene kan ikke få ... See more

1 week ago

Den klassiske Indian Pale Ale kommer faktisk slet ikke fra Indien, men fra England. Under Englands kolonisering af Indien, var det sydasiatiske klima ikke velegnet til at brygge øl i, og sejlturen derover havde for store temperatursvingninger til, at det britiske øl kunne holde sig frisk. Derfor udviklede englænderne en ny øltype med en højere alkoholprocent og mere humle, der hjalp øllen med at overleve den lange rejse.

1 week ago

En af processerne for at lave alkohol er mæskningen, hvor enzymerne i malten nedbryder stivelsen i kornet og omdanner det til sukker. Når mæsken til et bryg er færdigt og har absorberet sukkeret og smagsstofferne fra malten, så har vi ikke mere at bruge maltkornene til. Så i stedet for at smide det ud, donerer vi malten som dyrefoder til lokale landmænd. Det gør vi selvfølgelig glædeligt for at støtte op omkring lokalsamfundet og miljøet og for at gøre vores del for ... See more

1 week ago

Man siger, at et glas rødvin om dagen er godt for helbredet, men vidste du, at hjemmebrygget øl faktisk har den samme effekt som rødvin? Det viste en undersøgelse i 2016 fra Cambridge University. Det sunde ved rødvin skulle bl.a. være dets indhold af antioxidanter, men det viser sig, at dette tal ikke er størrend end øls. Hjemmebryg skulle specifikt være sundere end masseproduceret øl, fordi det sjældent er filtreret eller indeholder konserveringsstoffer.

2 weeks ago
Billeder fra Trolden Bryghus' opslag

Siden whiskyens undfangelse har man ment, at den rødgyldne drik har haft helbredende evner. Dets latinske navn betyder “Livets vand”, og i middelalderens klostre brugte man drikken som medicin, desinfektions- og bedøvelsesmiddel.
Selv opfinderen Nikola Tesla drak et glas whisky hver dag, fordi han var overbevist om, at det ville få ham til at leve i 150 år.

« 1 of 3 »