SUSTAIN
Copperpot Gin, 50 cl.

DKK 320,00

 

COPPERPOT GIN: Trolden Destilleris COPPERPOT GIN er vores serie af destillerede gin, lavet på vores små kobberkedler, deraf navnet. Med brug af en såkaldt ‘infusion box’ (en trådkurv inde i selve kobberkedlen) opfanges de fineste nuancer af duft og smag, fra vores friske botanicals. Det giver en helt uforlignelig smagsoplevelse og gør Copperpot Gin til noget helt særligt.

SUSTAIN: er vores bæredygtige gin udelukkende lavet på lokale danske botanicals. Dermed udelukker vi brugen af eks. citrusfrugter, lakridsrod mm. Vi har i stedet fundet danske urter som citronverbena og lakridsurt, som med stor succes bidrager til denne “feel good” gin.

Får at fuldende grundtanken med denne gin bidrager hver solgt flaske til, at vi opkøber skovbeviser gennem Naturfonden.  I 2021 betød dette at vi med stolthed kunne bidrage med 214 m2 urørt skov i Danmark.

Prøv Trolden Copperpot Gin SUSTAIN, med masser af is, en frisk og let tonic (vi anbefaler Fuglsangs tonic), og et par friske blade af citronverbena eller lakridsurt.

50 cl., 40% vol.

 

Scroll to Top