HYBRIS TAKE 3
Experimental gin, 50 cl.

Ikke på lager

DKK 444,00

 

Tanker om HYBRIS

Det er på tide at tage forestillingen om gin ud til kanten af det mulige og væk fra det velkendte og sikre terræn. Vi sætter røven i klaskehøjde, presser grænserne og eksperimenterer med sanserne. Vi eksperimenterer og nørder. Resultaterne vil være helt fantastiske og vildt udfordrende, men det er HYBRIS. Vi laver 222 lak-forseglede, danskproduceret og hånd nummererede flasker.

Hybris Take 3 – Elderly Mints

Kender du følelsen af at gå gennem skoven alene i en sensommerbrise? De gyldne farver med blåsorte bær på træerne. HYBRIS- Take 3 hylder sensommeren i Danmark.

Der er ingen regler når det gælder HYBRIS GIN, og denne gang har vi lavet en fræk rød infuceret variant. Men “sku ikke hunden på hårene” Den, på en gang søde og let bitre smag fra vilde danske hyldebær giver smagsløgene et spark og varsler de mørke nætters komme. Samtidig giver destillatet af alverdens mynter en friskhed og karakter og minde os om, at på den anden side af vinteren kommer solen tilbage, med lyse og lange nætter.

222 hånd-nummererede flasker med godkendelse fra destillatøren selv i lakken på toppen, som vidner om at også denne gin er ægte dansk håndværk.

Scroll to Top