Trolden støtter givskud zoo

xDSC_9239-min

Trolden støtter givskud zoo

 

Hvem har aben?

Det har Trolden Destilleri & Bryghus sammen med GIVSKUD ZOO.

På trods af et år, der har budt på mange udfordringer, er det lykkedes Trolden Destilleri & Bryghus at komme ud med et lille fornuftigt overskud. GIVSKUD ZOO er én af de virksomheder, der har været hårdt ramt af det seneste års udfordringer, og derfor har Trolden valgt at sende en hjælpende hånd i dén retning, med et sponsorat til parkens Sulawesimakak-aber.

 

 

Hvordan kan man hjælpe naturen ved at støtte dyr i fangeskab?

Valget på den lille fyr, som også er kendt under navnet topbavian, faldt naturligt, da den er kritisk truet i sit hjemland Indonesien.
GIVSKUD ZOO har et stort areal, hvor de små aber, der blot måler en halv meter i højden og vejer i omegnen af 10 kilo kan boltre sig og leve i fred fra jægere, og samtidig indgå i avlsprogrammer så artens overlevelse er bedre sikret i fremtiden.

Vi er meget stolte af den udvikling og tankegang, der går i retning af at passe bedre på verden omkring os. Sponsoratet af makakken er et skridt i den retning. At den også ligner en lille trold må siges at være prikken over i’et.
Du kan læse mere om Sulawesimakakken HER.

Share this post

Scroll to Top